Predlogi, pripombe, pohvale o forumu..
+24
Marcelo
Vlad
ALinho
Erne
quarsma7-mitja
merengue
alesinho
dominho
KapoDol
Sergio
Iker-CaR
RoBsOn#10
juanito
Marksman
Kopovsky
redondo
Will Smith
Madridista
Robinho
tomo
Žiga
Guti.HAZ
raulito
Johan
28 posters
Stran 2 od 9
Stran 2 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Predlogi, pripombe, pohvale o forumu..
O hvala...
Zdej šele vidim, kaj to pomen... Počasi se bomo že navadli, pa uredili vse skup...
Zdej šele vidim, kaj to pomen... Počasi se bomo že navadli, pa uredili vse skup...
redondo- Število prispevkov : 369
Registration date : 11/12/2007
Tiste 2 teme o ostalih klubih in o ostalih tekmovanjih lahko komot združimo... Namreč komot se lahko v istem pododelku menimo o vseh ostalih ligah in ostalih klubih... Pač naredi se pod teme: angleška, špnaska, italijanska liga... svetovno prvenstvo... itd... Itak bomo tam zelo malo oz. nič pisali. Lahko pa se odpre še en pod forum: igralci -> kjer bi se odpirale teme o naših igralcih, kamor bi pisali novice o njih (raul, ruud, pa tud šuki, pedja, cabron...)
tomomadridista je napisal/a:Pod tema igralci že obstaja...
vem... in to bi dali na prvo stran, tm kjer so že teme forum, real madrid, spremljanje tekem... V tistem podforumu, kjer so pa zdaj "igralci" se pa da temi real madrid (prva ekipa) in castilla, skupi s zgodovino. Zdaj imamo temo Igralci v njej pa so novice o klubu na splošno (prva ekipa in castilla), zraven pa je posebej še ena temo o novicah o klubu. To bi se združilo v pod temo novice o prvi ekipi in castillo, za igralce pa se naredi temo na prvi strani v kateri se odpira potem pod teme za vsakega določenga igralca. tut ostale teme se še malo spremni in prenese drugam...
Da bo lažje razumljivo
Prva stran: - glavne teme (podteme)
-forum (pravila foruma, predlogi, težave...)
-real madrid (prva ekipa - novice, castilla - novice, prestopi - novice, zgodovina kluba)
-igralci (raul, ruud, iker, direktorji, predsedniki... itd)
-spremljanje tekem reala (la liga, CL, copa...)
-multimedia (posnetki in torrenti tekem, naše slike s tekem, navijaške pesmi, kaj ma kdo doma od reala in ostala šara povezana z realom)
-ostali klubi in tekmovanja (novice o CL - ostali klubi, španska liga - ostali klubi, angleška liga, ita. liga...)
-kr neki (predstavi se, ostali športi, ženske, muzika)
Tko bi jaz organiziral, da bi blo maksimalno pregledno...
Tak bi blo odlično.
raulito- Število prispevkov : 427
Registration date : 09/12/2007
Marksman- Število prispevkov : 27
Najljubši nog. klub : Real Madrid C.F.
Najljubša nog. reprezentanca : Slovenija
Boljše sedaj?
P.S. Sedaj rihtam smeške, če ima kdo kaj pametnih od Reala naj doda v to temo.
P.S.2. Mislim na redonda, ko ima unga Raula pa šal Real Madrid pa te fore..
P.S. Sedaj rihtam smeške, če ima kdo kaj pametnih od Reala naj doda v to temo.
P.S.2. Mislim na redonda, ko ima unga Raula pa šal Real Madrid pa te fore..
Robinho- Število prispevkov : 109
Najljubši nog. klub : Real Madrid, Manchester United
Registration date : 10/12/2007
Super, samo zakaj tisti dve vmes nista taki kot ostali?
Aja pomoje sem že sam našel odgovor, ker vsebujeta tidve rubriki še podforume an...
Aja pomoje sem že sam našel odgovor, ker vsebujeta tidve rubriki še podforume an...
Zato ja, bilo so še v izdelavi. No, sedaj je že porihtano.
Dobr je zdej! Edino tam v temi Real Madrid in ko klikneš na Real Madrid A-ekipa, se še vedno odpreta 2 novi temi (Real Madrid in Castilla). To naj se zbriše pa pusti samo eno temo Real Madrid A, saj je zraven itak zdaj nova tema o Castilli...
Pa kam ste dali moje pesmi To temo s pesmimi bi lahko dali v multimedio, pod "ne prezri", da je skozi gor... Pa skupi še z kašnimi slikami od ultrasos... Bom prilimal še tisto gor... Aja... sem že najdu... Tut tm je dobr da so! ĐŠe bolš v bistvu, pod Real Madrid lepo posebej...
Evo še ostale ikonce:
-------------------------
Zdaj je treba sam še kako slikco lepo najdit za ozadje foruma. Ikonce so 1A!
Tole bi se lahko dalo za ozadje, če bi se dalo malo povečati... To sem potegnu iz neke druge strani dol, kjer je lepo blo čez celo stran ta slikca za ozadje, pol mi je pa bolj na majhno shranilo...
Pa kam ste dali moje pesmi To temo s pesmimi bi lahko dali v multimedio, pod "ne prezri", da je skozi gor... Pa skupi še z kašnimi slikami od ultrasos... Bom prilimal še tisto gor... Aja... sem že najdu... Tut tm je dobr da so! ĐŠe bolš v bistvu, pod Real Madrid lepo posebej...
Evo še ostale ikonce:
-------------------------
Zdaj je treba sam še kako slikco lepo najdit za ozadje foruma. Ikonce so 1A!
Tole bi se lahko dalo za ozadje, če bi se dalo malo povečati... To sem potegnu iz neke druge strani dol, kjer je lepo blo čez celo stran ta slikca za ozadje, pol mi je pa bolj na majhno shranilo...
Zelo lepo ste oblikoval ta forum, mislim te ikonce pa to...
Kak je pa mišljena una tema igralci, k je zaenkrat še prazna, mam predlog da notri nardimo teme za vsasga igralca posebi svojo temo, blo bi zlo lepo pregledno da ma vsak igralc svojo temo...
Kak je pa mišljena una tema igralci, k je zaenkrat še prazna, mam predlog da notri nardimo teme za vsasga igralca posebi svojo temo, blo bi zlo lepo pregledno da ma vsak igralc svojo temo...
Ja za vsakega igralca ena tema.tomomadridista je napisal/a:Kak je pa mišljena una tema igralci,
@redondo, če dam tisti grb Reala potem bo ××× tistih grbov, ker ko odpreš niso strani vedno enako velike(npr. tukaj ko pišemo poste in prva stran foruma), tako da bo bilo veliko tistih grbov. No, lahko probam pa boste povedali kako se vam dopade. Povejte če hočete.
Tiste smeška bom pa dodal kasneje.
P.S. Probajte : mijatovic : brez presledkov med :.
Probaj, da vidimo, kako bi zgledalo... Sej od tam od kjer sem pobral tisti grb jih je tudi več na strani, pa zgleda dosti v redu... Probaj, pa pusti kako uro, da vsi vidimo, pa bomo pol povedali...
Marksman- Število prispevkov : 27
Najljubši nog. klub : Real Madrid C.F.
Najljubša nog. reprezentanca : Slovenija
A je ql tko ko sm naredu tm v temi IGRALCI za Casillasa pa Salgada?
tomomadridista je napisal/a:A je ql tko ko sm naredu tm v temi IGRALCI za Casillasa pa Salgada?
Odlično! Tak še za vse ostale!
U majka... lepo ste spedenali.Vedno bolj mi postaja všeč tale forum.Še ene 20 uporabnikov dobimo in bo to to.Ta forum bo treba obdržat!
Aja... tega smeška pod obvezno...
Edit:Se bi strinjal z redondom... tiste teme s prestopi itd. je treba združit.
Aja... tega smeška pod obvezno...
Edit:Se bi strinjal z redondom... tiste teme s prestopi itd. je treba združit.
Edino tam v temi Real Madrid in ko klikneš na Real Madrid A-ekipa, se še vedno odpreta 2 novi temi (Real Madrid in Castilla). To naj se zbriše pa pusti samo eno temo Real Madrid A, saj je zraven itak zdaj nova tema o Castilli...
raulito- Število prispevkov : 427
Super je vse skupaj, sam še poštimamo, da dobimo kak skin-Cicinho, kako ste to rešili na reddevils forumu? Bi nam ziher prišla vsaka informacija od nekoga, ki so že delali zelo prav
Kot bi rekel Borat-I like
Will Smith- Število prispevkov : 100
Manchester United je naredil tist forum, če sem dobro spremljal en pogovor...Will Smith je napisal/a:Super je vse skupaj, sam še poštimamo, da dobimo kak skin-Cicinho, kako ste to rešili na reddevils forumu? Bi nam ziher prišla vsaka informacija od nekoga, ki so že delali zelo prav
Sicer pa težko verjetno, da bi si v free verziji naredili svoj skin, če pa že pa bo za to porabljeno ogromno časa.. Raje počakajmo in naredimo potem kak pošten skin, ko bomo šli(če sploh bomo...) na svojo domeno.(seveda bi naredil nekdo, ki to ve...).
Bi se lahko pod multimedijo odprla neka tema, kjer bi se lahko objavljajo tudi slike, ki se ne tičejo prav določenih tekem...
Ter da bi se jo dalo pod sticky...
Ter da bi se jo dalo pod sticky...
Odpri temo in jo naredi tako kot si si ti zamislil, jaz jo bom pa samo dal pod sticky.
Kot kaže so postavli na nov forum nogomania... sm mal ZS poslov okol za ta forum...
EDIT: pa madridista4ever iz nogomanie se je hotu registrirat in mu ni poslal aktivakcijskega maila in me je prosu da nej sporočim da nej eden izmed modov pobriše njegov nick al pa da mu pošle un mail ker zdej ko se hoče še enkrat registrirat mu napiše da je nick že zaseden...
EDIT: pa madridista4ever iz nogomanie se je hotu registrirat in mu ni poslal aktivakcijskega maila in me je prosu da nej sporočim da nej eden izmed modov pobriše njegov nick al pa da mu pošle un mail ker zdej ko se hoče še enkrat registrirat mu napiše da je nick že zaseden...
Stran 2 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stran 2 od 9