Napake na forumu
5 posters
Stran 1 od 1
Napake na forumu
Tukaj pišite vse napake, ki jih opazite na forumu.
Opozarjajte administratorje in moderatorje če ima kater uporabnik prevelik podpis, avatar, če menite za kakšen post, da ne spada na forum in tako naprej.
V to temo spadajo tudi vse tehnične napake, ki se pojavijo na forumu.
Opozarjajte administratorje in moderatorje če ima kater uporabnik prevelik podpis, avatar, če menite za kakšen post, da ne spada na forum in tako naprej.
V to temo spadajo tudi vse tehnične napake, ki se pojavijo na forumu.
Re: Napake na forumu
Naj opozorim,da sta odprti dve enaki temi La liga.
Guti.HAZ- Število prispevkov : 18
Najljubši nog. klub : Real Madrid
Registration date : 10/12/2007
Ja vem, samo ne vem narediti drugače, ker sem včeraj prvič delal v phpbb3. Enako je z Ligo Prvakov in s tistimi odelki na dnu foruma(Ostala tekmovanja in Ostali klubi).
Eno napakico sem opazil.Če greste pod spremljanje tekem,boste pod naslovom Copa del rey prebrali "tekme v copy del rey".i bi moral biti.
merengue- Število prispevkov : 56
Najljubši nog. klub : R.M.C.F
Registration date : 18/12/2007
Popravljeno....
.....tudi to.ALinho je napisal/a:Tam je napaka pod Multimedia piše: Ponetki zadekov
namesto posnetki
Nazadnje urejal/a 20.12.07 19:18; skupaj popravljeno 1 krat
Tam je napaka pod Multimedia piše: Ponetki zadekov
namesto posnetki
namesto posnetki
ALinho- Število prispevkov : 112
Najljubši nog. klub : Real Madrid, Maribor, Dinamo ZG
Najljubša nog. reprezentanca : Španska, Hrvaška
Registration date : 18/12/2007
Sem noter se lahko komot piše, čeprav je oznaka Locked. Samo morate kliknit spodaj pod temo na desno oznako Locked (tam ko sta dve skupaj.) Narobe je označeno, drugače je pa ista funkcija. Prva je: New Topic, druga pa Reply, samo da piše Locked... Pač to je ta zjebana free verzija...
Jst ne morem pisat tut če kliknem na desni "Locked"...
Evo, sedaj bo delalo.
Pa ni bila kriva free verzija foruma, ampak jaz ker sem nekaj narobe označil v Administrativnem kotičku.
Pa ni bila kriva free verzija foruma, ampak jaz ker sem nekaj narobe označil v Administrativnem kotičku.
Stran 1 od 1