Predlogi, pripombe, pohvale o forumu..
+24
Marcelo
Vlad
ALinho
Erne
quarsma7-mitja
merengue
alesinho
dominho
KapoDol
Sergio
Iker-CaR
RoBsOn#10
juanito
Marksman
Kopovsky
redondo
Will Smith
Madridista
Robinho
tomo
Žiga
Guti.HAZ
raulito
Johan
28 posters
Stran 1 od 9
Stran 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Predlogi, pripombe, pohvale o forumu..
Vse kritike, pohvale, pripombe o forumu napišite v to temo.
Vsak vaš komentarj o forumu je še kako zaželjen.
Vsak vaš komentarj o forumu je še kako zaželjen.
Re: Predlogi, pripombe, pohvale o forumu..
Zdaj je pa še treba folk pripeljat... Z nogomanio slabo kaže,tak da bo treba drugje debatirat... npr. tuki.
ALO,ALO,JAVITE SEE... :bounce:
ALO,ALO,JAVITE SEE... :bounce:
raulito- Število prispevkov : 427
Registration date : 09/12/2007
Za začetek bi lahko magari po MSNju mal oglaševal, da pridejo tudi fani drugih klubov, pol se bojo itak link širu, merengujevci bojo ostal, drugi pa šli..
Jap... čim večim je treba raztalat.
Evo jaz sem zraven!Mislim,da sta vi2 sposobna zaživeti forum.Sedaj moramo povabiti čim več ljudi in forum bo zagotovo zaživel.Mimogrede:ali bo tudi tema o Barceloni ali samo o Real Madridu.Pa na nogomaniji sem imel nick David Moreno.Zelo lepa oblika foruma(lepša kot na nm.
LP
LP
Guti.HAZ- Število prispevkov : 18
Najljubši nog. klub : Real Madrid
Registration date : 10/12/2007
Sej imaš na dnu foruma odelek Ostali klubi in lahko tam odpreš temo o katerem drugem klubu kot pa Real Madridu. Seveda naj bo čim bolj urejena.
Sedaj za vikend ko bom imel nekaj več časa bom verjetno naredil še ikonce pa te fore za na forum, da bo čim bolj Real Madrid videz.
Sedaj za vikend ko bom imel nekaj več časa bom verjetno naredil še ikonce pa te fore za na forum, da bo čim bolj Real Madrid videz.
Meni se zdi ta zadnja dobra.Sicer je pa tut že zdaj lepo!
Guti.HAZ- Število prispevkov : 18
Bravo fantje za to potezo...ceprav ni to to, ko ne mores jebat v glavo tistih anusarjev, ampak vseeno...
Zanima me se samo nekaj...kdo je kdo, ker vidim, da ste si eni spremenili nicke glede na Nogomanio...
Zanima me se samo nekaj...kdo je kdo, ker vidim, da ste si eni spremenili nicke glede na Nogomanio...
Žiga- Število prispevkov : 98
Sm jst tm naredu temo o Barceloni, da mal pomagam izpopolnt forum, sicer pa dobra zamisev da mamo madridiste svoj forum...
Kaj se dogaja s Nogomanijo???
Kaj se dogaja s Nogomanijo???
@Žiga. Ja, malo poglejte forum, imate temo da se predstavite in poveste tam kaj več o sebi da se spoznamo..
@tomo: bog vedi kaj je z NM, ne vem ali ne znajo ali ne gre.
@tomo: bog vedi kaj je z NM, ne vem ali ne znajo ali ne gre.
Žiga je napisal/a:
Cicinho sem bil na NM...
Sicer pa lepa poteza, samo malo me za 1× skrbi sam obisk foruma oz. samo dogajanje na njem.
Robinho- Število prispevkov : 109
Najljubši nog. klub : Real Madrid, Manchester United
Ko bo enkrat Nogomania forum spet delal bo sigurno tut ta forum zelo zaživev, sej je tm sigurno enih 20-30 Realovih fenov...
Johan... jaz sem za zadnjo varjanto.Glede izgleda pa to... Drugače pa je lepo videt folk na novem forumu.Upam,da se nas bo zbralo čim več.Povejte vsem merenguejem,ki jih poznate.
Johan... Tisti dve temi o novicah in prestopih bi lahk združu... dal zraven Multimedia,Zgodovina,Igralci... Novice in prestopi.
EDIT:Pa če je še kdo na kakem drugem forumu naj naredi malo reklame med merengueji za forum.
EDIT:Pa če je še kdo na kakem drugem forumu naj naredi malo reklame med merengueji za forum.
Sem mislil, da bi pustil tisti dve temi, ker če bi posebej odelek odprl se mi zdi, da bi blo potem notri odprtih preveč tem za vsako špekulacijo in bi bilo zelo neuredno, če pa je tko ko je pa bi bla samo tema in bi se v njo pisalo vse o prestopih in novicah..Raulito je napisal/a:Johan... Tisti dve temi o novicah in prestopih bi lahk združu... dal zraven Multimedia,Zgodovina,Igralci... Novice in prestopi.
Ne vem no, vi povejte, meni je vseeno, lahko še vedno spremenim..
Lahk bi pa vsaj Novice o klubu in namigovanja o prestopih združil.Al kaj ti praviš.Novice in Prestopi(namigovanja)
Mislil sem, da bi pustil tako kot je, v temo Novice o klubu bi limal pač intervjuje, kdo se je poškodoval, kake intervjuje int., v špekulacije o prestopih pa bi pač novice v zvezi s prestopi pisali..Raulito je napisal/a:Lahk bi pa vsaj Novice o klubu in namigovanja o prestopih združil.Al kaj ti praviš.Novice in Prestopi(namigovanja)
Ko pridem domov(šola) bom zmanjšal forum, da ne bo odprtih tistih "dvojnih" tem pa še zamenjal par ikonc pa te fore, da ne boste mislili, da je kaj narobe s forumom..
Meni je ta stil foruma kar včeš, tako da sam nebi kaj spreminjal!
LP
LP
Madridista- Število prispevkov : 13
Najljubša nog. reprezentanca : Hrvaška, Argentina
Registration date : 11/12/2007
No,jaz pa si nisem spreminjal nicka, tak da me pol vsi poznate 8)
Res je malo težko zdržat brez komunikacije oz iskanju informacij o našem klubu
Res je malo težko zdržat brez komunikacije oz iskanju informacij o našem klubu
Will Smith- Število prispevkov : 100
Po moje tema o Barceloni nima kaj delat tle gor... To je slovenski forum Real Madrida in za Barco ni placa... Naj bo tema recimo: španski nogomet, italijanski nogomet, angleški nogomet... Al pa ena tema ostali svet, kamor se piše not o ostalem dogajanju... Pa naj se tam v kr neki odpre še ne tema Blodnje, kjer se bo pisalo še o drugih športih, muski, babah, alkoholu...
Zdele bom še dodal vse tiste zgodovine o Realu, Juanitu, Bernabeu...
Pa debata naj poteka na normalnem nivoju brez žaljenja, vsak ma svoje mnenje. In naj se ne dela problemov in debat iz stvari, ki so tako nepomembne, kot kake gate ima Ramos... Kot je recimo, da smo tekmo izgubili zaradi enega igralca ali zaradi tega, ker Šuster ne stoji ob igrišču, ali pa ker je trava visoka 5 cm, namesto 4 cm... Dovolj smo odrasli...
Zdej sem hotu prilepit zgodovino Reala, pa mi napiše, da je post prevelik :?:
Pa kako se tuki poveča pisavo?
Pa zakaj mi noče slik pri zgodovini odpret?
Jebem te porodne težave forumov...
Pa treba je zrihtat kako ozadnej foruma, pa ikonce, da bodo mele grb kluba, pa zgoraj na naslovni strani, da je nekaj o Realu... Tako, da bo lepo... Sej počasi bo...
Zdele bom še dodal vse tiste zgodovine o Realu, Juanitu, Bernabeu...
Pa debata naj poteka na normalnem nivoju brez žaljenja, vsak ma svoje mnenje. In naj se ne dela problemov in debat iz stvari, ki so tako nepomembne, kot kake gate ima Ramos... Kot je recimo, da smo tekmo izgubili zaradi enega igralca ali zaradi tega, ker Šuster ne stoji ob igrišču, ali pa ker je trava visoka 5 cm, namesto 4 cm... Dovolj smo odrasli...
Zdej sem hotu prilepit zgodovino Reala, pa mi napiše, da je post prevelik :?:
Pa kako se tuki poveča pisavo?
Pa zakaj mi noče slik pri zgodovini odpret?
Jebem te porodne težave forumov...
Pa treba je zrihtat kako ozadnej foruma, pa ikonce, da bodo mele grb kluba, pa zgoraj na naslovni strani, da je nekaj o Realu... Tako, da bo lepo... Sej počasi bo...
redondo- Število prispevkov : 369
Jaz bi še predlagal da se doda opcija v nastavitvah za izgled foruma. Ker natega ko so avatarji na desni nikakor nisem navajen, ker je čisto kontra vsem forumom.
Kopovsky- Število prispevkov : 4
Kaj ni dosti velika? :cyclops:redondo je napisal/a:Pa kako se tuki poveča pisavo?
Sicer pa CTRL pa scroolaj z miško gor-dol.
Zato, ker so slike naložene na shrani.si in več tam slik ni, ker so se izbrisale. Še enkrat jih naloži na shrani.si ali kakšno drugo spletno stran kjer so dlje(imageshack..).redondo je napisal/a:Pa zakaj mi noče slik pri zgodovini odpret?
Jaz sem čisto izven forme, logotip sem naredil, tako da je za silo.redondo je napisal/a:Pa treba je zrihtat kako ozadnej foruma, pa ikonce, da bodo mele grb kluba, pa zgoraj na naslovni strani, da je nekaj o Realu... Tako, da bo lepo... Sej počasi bo...
IŠČEM PA ENEGA PHOTOSHOP GEEKA DA BI NAREDIL IKONCE, BANER STRANI ITN.
To je osnovni izgled forumov verzije phpbb3, to je pa forum brezplačne verzije in ne vem, če ne znam narihtat še kakšen drug skin ali pa ne vem. Če se da in kdo ve, naj nekdo javi meni in mi bo pomagal.Kopovsky je napisal/a:Jaz bi še predlagal da se doda opcija v nastavitvah za izgled foruma. Ker natega ko so avatarji na desni nikakor nisem navajen, ker je čisto kontra vsem forumom.
Kaj ni dosti velika? cyclops
Velika je zadosti... Samo sem mislu, da za naslov določenega prispevka malo povečaš, da lepše zgleda... Zato sprašujem za večjo pisavo kje se naštima... Tko je na vsakem forumu...
redondo- Število prispevkov : 369
Aha, tole misliš...redondo je napisal/a:Kaj ni dosti velika? cyclops
Velika je zadosti... Samo sem mislu, da za naslov določenega prispevka malo povečaš, da lepše zgleda... Zato sprašujem za večjo pisavo kje se naštima... Tko je na vsakem forumu...
Tukaj:
Stran 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stran 1 od 9