Real Madrid - Slovenija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predlogi, pripombe, pohvale o forumu..

+24
Marcelo
Vlad
ALinho
Erne
quarsma7-mitja
merengue
alesinho
dominho
KapoDol
Sergio
Iker-CaR
RoBsOn#10
juanito
Marksman
Kopovsky
redondo
Will Smith
Madridista
Robinho
tomo
Žiga
Guti.HAZ
raulito
Johan
28 posters

Stran 9 od 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Predlogi, pripombe, pohvale o forumu.. - Page 9 Empty Re: Predlogi, pripombe, pohvale o forumu..

Objavlja by tomo 21.01.08 21:09

Sm opazu par napak pri zgodovini kluba ko je naredu Marcelo(je naredu zelo lepo) da tm ko so rekordi pa to da ni Raula na tretjem mestu po številu nastopov... pa še neki takih napak...
tomo
tomo

Število prispevkov : 263
Najljubši nog. klub : REAL MADRID
Najljubša nog. reprezentanca : SLOVENIJA, ŠPANIJA
Registration date : 10/12/2007

https://realmadrid.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Predlogi, pripombe, pohvale o forumu.. - Page 9 Empty Re: Predlogi, pripombe, pohvale o forumu..

Objavlja by Marcelo 21.01.08 23:05

Se oproščam za napake (zastareli podatki Glare ...). Ima kdo novejše... In ta lestvica bo tudi počasi zastarala, saj naši podirajo rekorde Ocalar ...
-------------------------------
Edit: sem gledal malo po netu, in so podatki povsod drgačni What the Fuck ...
Marcelo
Marcelo

Število prispevkov : 105
Najljubši nog. klub : Real Madrid C.F.
Najljubša nog. reprezentanca : Brazilija & Spanija
Registration date : 17/12/2007

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by tomo 22.01.08 18:20

No forum je kar lepo zaživel, vsaka čast modom in adminom, še posebaj Johanu za trud ki ga vlaga v forum. Imam pa eno pripombo ali drugače povedano predlog. Forum je narejen zelo lepo a se mi zdi da bi bil lahko še precej lepši. Npr. glavna tema Real Madrid CF je precej nepregledna... zato dajem predlog da se malo preuredi forum in sicer tkole:
Naredijo se še dve nove glavne teme:
-ZGODOVINA KLUBA(ta je sicer zdaj pod Real Madrid CF a bi blo veliko bolj pregledno če bi bla to samostojna tema, ker je sedaj "skrita" in je "škoda" teh fenomenalnih postov redonda da so tam...
-REAL MADRID SPLOŠNO(tu notri se prenese: Real Madrid - Košarka, Ultras Sur, Navijaške pesmi Real Madrida, Na tekmi Reala Madrida in pa pod Real Madrid CF se zbriše podtema Prestopi - novice in se tu naredi pač ta aktualni prestopni rok in pa to kar je še povezano s prestopi, iz glavne teme Igralci se prenese še tema: Vaših deset najljubših igralcev v belem dresu vseh časov)
Potem pa se še temo igralci preimenuje v: IGRALCI IN STROKOVNI ŠTAB- ali pa IGRALCI IN STROKOVNO VODSTVO(tu notri seveda ostane vseh 25 igralcev-temi Bernd Schuster in Ramon Calderon(če sm za zgodovino kluba pohvalil redonda ga za te dve temi ne bom-lohk bi napisov kaj več o teh dveh) se da pod ne prezri tako da sta vedno na vrhu in pa lahko se naredi še tema o Pedji in podobnih ki se jih da prav tako pod ne prezri. Potem pa je tu še glavna tema Multimedia(vsaka čast Robinhotu in Johanu da redno lepita posnetke) a se mi zdi da nima smisla za vsako tekmo odpirat novo temo, ker bo čez pol leta prava zmešnjava in se tam pač odpre La liga 2007/2008, CL 2007/2008 in pa pač ostanejo tam še tiste ostale teme kot so Prošnje, Real Madrid Photo Album,... ostane še glavna tema spremljanje tekem, tu se mi zdi da je vse uredu razen une pod teme: Vse ostale tekme- ki se mi zdi da je nepotrebna saj mamo zato temo: Spremljanje tekem v živo, aja pa pri zgodovini kluba je par napak pri podatkih o nastopih in tako naprej...

Evo tu sem malo dal predlog kako bi lahko forum dvignili še na višji nivo, mislim da bi tako kot sem napisov bil forum še veliko bol pregleden...
Povejte še ostali o tem predlogu kaj mislite...
tomo
tomo

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by redondo 22.01.08 18:57

ja po moje je pa boljše da je tak kot je... itak se bo odprl nov forum s časoma, ki se ga bo zrihtalo v nulo...

pa tut je ravno to dobro, da kar je real madrid splošno, da je pod temo Real Madrid... Ker ravno pri Barci je tako, da je vse razmetano ke po forumu in imajo miljon podforumov... Pač na vrhu so teme o realu in fuzbalu in so glavne teme... Spodaj pa ostale o košarki, ultrasih in itd... kjer je itak en post na teden praktično in je brez veze en poseben podforum, kjer bi se pisalo skoraj nič in samo tu pa tam... Tak isto za zgodovino... Po moje je brez veze, da je poseben odelek, ker se praktično nič ne piše... Pač greš na Real Madrid in imaš vse kar je povezano z Realom na splošno. Aktualnost, prestopi in historia. To so itak že zdaj glavne teme na vrhu, potem spodaj pa maš še posebej vse ostalo manj pomembno. Tako kot je že zdaj brez veze, da je un odelek o drugih ligah itd... To bi blo komot v blodnjah samo ena tema -> drugi klubi in lige, kot je zdaj poseben odelek... ker bi itak bi spet po en post ali dva na teden...

Glede multimedie... spet bi jaz pusti tak kot je Nasmeh Pa ne da je tomo s tvojimi predlogi kaj narobe... samo bi bla še večja zmešnjava iskat po eni temi, kjer je vse skupaj od celega leta, če bi recimo hotu poiskat za kako tekmo nazaj... ker ne bi blo nobenih mej med tekmami... tako pa je lep arhiv za vsako tekmo posebej... in recimo če še najdeš kak poseben filmček ali slike za kako tekmo za nazaj, lahko prilimaš v tisto temo od tekme in ne bo nič pomešano. tako če pa bi blo kr eno čez drugo, pol bi pa ratala res zmešnjava... sploh če bi iskal kaj za nazaj...

če ba bi kdo kaj več rad napisal o šukiju in caldiju lahko pa komot še napiše... ne bo nič narobe... Rooling eyes
redondo
redondo

Število prispevkov : 369
Registration date : 11/12/2007

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by tomo 22.01.08 19:12

itak se bo odprl nov forum s časoma, ki se ga bo zrihtalo v nulo...

Bogve kdaj če sploh...
Sicer pa če že druzga ne se naj tema Igralci preimenuje v igralci in strokovni štab, ker sedaj pod igralci sta not še Caldi pa Šuki What the Fuck

Sicer pa sej je tut men ušeč tko kot je sm tko kot sem jest predlagav bi blo IMO bolj pregledno vse skup, za preglednost se gre, ker men ta glavna tema Real Madrid CF ne deluje prav pregledna... to je samo moje mnenje.

Marcelo je napisal/a:
Edit: sem gledal malo po netu, in so podatki povsod drgačni What the Fuck ...

Mislim da so tole kar točni podatki...

All-competition appearances

*
o Manuel Sanchís Hontiyuelo: 712
o Santillana: 643
o Raul González: 636*
o Francisco Gento: 605
o Fernando Hierro: 598
o José Antonio Camacho: 577
o Míchel: 560
o Pirri: 559
o Roberto Carlos: 502
o Chendo: 497
o Amancio Amaro: 471
o Emilio Butragueño: 463
o Francisco Buyo: 454
o Guti: 439*
o Ignacio Zoco: 434
o Gregorio Benito: 420
o Iker Casillas: 407*
o Juanito 401
o Manuel Velázquez: 401
o Alfredo Di Stéfano: 396
o Ramón Grosso: 364

Domestic league appearances

*
o Manuel Sanchís Hontiyuelo: 524
o Raul González: 466*
o Santillana: 461
o Fernando Hierro: 437
o Francisco Gento: 428
o Pirri: 417
o José Antonio Camacho: 414
o Míchel: 404

Domestic cup appearances

*
o Santillana: 84
o Francisco Gento: 75
o Manuel Sanchís Hontiyuelo: 67
o Pirri: 67

Goalscoring records

All-competition goals

*
o Alfredo Di Stéfano: 307
o Santillana: 290
o Raul González: 281*
o Ferenc Puskás: 241
o Hugo Sánchez: 209
o Francisco Gento: 184
o Pirri: 171
o Emilio Butragueño: 170
o Amancio Amaro: 156
o Míchel: 130

European goals

*
o Raul González: 59*
o Alfredo Di Stéfano: 49
o Santillana: 47
o Ferenc Puskás: 35
o Francisco Gento: 31
o Emilio Butragueño: 27
o Pirri: 23
o Hugo Sánchez: 23
o Amancio Amaro: 22
o Míchel: 20

Domestic league goals

*
o Alfredo Di Stéfano: 216
o Raul González: 196*
o Santillana: 186
o Hugo Sánchez: 164
o Ferenc Puskás: 156
o Francisco Gento: 126
o Emilio Butragueño: 123
o Pirri: 123
o Amancio Amaro: 119
o Pahiño: 108

Domestic cup goals

*
o Santillana: 49
o Ferenc Puskás: 46
o Alfredo Di Stéfano: 40

Se opravičujem za tako dolg post...

Nazadnje urejal/a 22.01.08 19:49; skupaj popravljeno 3 krat
tomo
tomo

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by juanito 22.01.08 19:28

Nič menjat! Nič! Komaj sem se navadu, pa bi nekaj menjali... Nasmeh
juanito
juanito

Število prispevkov : 387

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Marcelo 22.01.08 20:03

tomomadridista@

Hvala... Je že popravljeno... Še 1x se opravičujem za neljube napake...
Marcelo
Marcelo

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by RoBsOn#10 22.01.08 22:32

Nič menjat! Nasmeh
RoBsOn#10
RoBsOn#10

Število prispevkov : 223
Najljubši nog. klub : Real Madrid
Najljubša nog. reprezentanca : Srbija in Francija
Registration date : 18/12/2007

http://www.realmadrid.com

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by tomo 22.01.08 22:50

Če že niste za spremembe, dejte vsaj spremenit glavno temo igralci za IGRALCI IN STROKOVNO VODSTVO in not dat Šukija pa Caldija pod ne prezri da sta lepo na vrhu...
V tem res ne vidim logike zakaj se nebi to spremenil
tomo
tomo

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by RoBsOn#10 22.01.08 22:52

To pa ja tomo.... Mislil sem na bolj temeljite spremembe.
RoBsOn#10
RoBsOn#10

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Marcelo 22.01.08 23:30

Za zgled lahko vzamemo tudi ta forum (glede urejenosti...). Glede glavnega menija, ostalo mi pa ni všeč, nasploh me moti na mednarodnih forumih, kjer za vsako stvar odpirajo novo temo, in tako imajo miljon tem, in tako postane stvar zelo nepregledna...
Tu je ta primer: http://www.fororealmadrid.com/.

Sicer sem s tem tudi zadovoljen, sploh pa če je le začasen in komaj čakam na novega

Malo OT: Mislim da je celo Redondo tam pisal Budala ...
Marcelo
Marcelo

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by merengue 23.01.08 18:25

Predlagam,da se temo Real:Villarreal zaklene in se jo odpre v petek. Zvizgac
merengue
merengue

Število prispevkov : 56
Najljubši nog. klub : R.M.C.F

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by RoBsOn#10 23.01.08 20:45

Se strinjam....temo sem odprl danes zgolj zato ker sem imel čas....ker v prihodnjih dneh bo tega malo....
RoBsOn#10
RoBsOn#10

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Johan 23.01.08 22:21

Forum je sedaj dostopen na dveh linkih in sicer https://realmadrid.slovenianforum.com ter http://www.realmadridslo.com

Da ne bo kaj mislil, ta drug link ni registriran na kakšno domeno, ampak na tem forumu lahko izbereš 2 linka za stran in jaz sem pač za ta drugi link izbral www.realmadridslo.com. Oba linka sta ista (ta) forum.
Johan
Johan

Število prispevkov : 244
Najljubša nog. reprezentanca : Slovenija & Hrvaška.
Registration date : 09/12/2007

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by mare 26.01.08 1:56

Mene pa zanima, če ima kdo podatke o Santiago Bernabeu Cupu, predvsem proti komu smo osvojili 17 naslovov ter rezultati. To pa me zanima zato, da bom potem lahko dopolnil v temi Rekordi, dosežki Reala.
mare
mare

Število prispevkov : 31
Najljubša nog. reprezentanca : Brazilija, Slovenija
Registration date : 08/01/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Johan 26.01.08 2:33

Google, my friend, google.

http://en.wikipedia.org/wiki/Trofeo_Santiago_Bernab%C3%A9u

in še ostalih xy rezultatov klik
Johan
Johan

Število prispevkov : 244
Najljubša nog. reprezentanca : Slovenija & Hrvaška.
Registration date : 09/12/2007

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by mare 26.01.08 12:42

Hvala Johan za pomoč, tako zdej pa sm že uredil.
mare
mare

Število prispevkov : 31
Najljubša nog. reprezentanca : Brazilija, Slovenija
Registration date : 08/01/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Stran 9 od 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Nazaj na vrh

- Similar topics