REAL MADRID C.F. - Real Mallorca, sreda 16.1.2008 ob 21.00
+19
Marksman
Sergio
Vlad
Robinho
juanito
Henrik 1
soki jr.
ALinho
Higuaín
dominho
Foxi
Erne
raulito
RoBsOn#10
tomo
merengue
Marcelo
Žiga
redondo
23 posters
Stran 3 od 3
Stran 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: REAL MADRID C.F. - Real Mallorca, sreda 16.1.2008 ob 21.00
To je res super videt... brez zajebancije.Evo za take pićkarije ti je cup. Jaz sem se nasmejal... resVlad je napisal/a:Še dobro da se nam naše usrane zmage vrnejo na pokalnih tekmah
Nazadnje urejal/a 17.01.08 1:11; skupaj popravljeno 2 krat
raulito- Število prispevkov : 427
Registration date : 09/12/2007
Ne. Lani je bila prva tekma v gosteh in je blo 0:0, drugo tekmo pa smo jih nadigrali da je kaj in vsaj dali gol, potem pa so oni izenačili in šli naprej zaradi gola v gosteh.Vlad je napisal/a:Še dobro da se nam naše usrane zmage vrnejo na pokalnih tekmah.Drgač pa smo lani proti Betisu izpadli skoraj na popolnoma enak način, celo tekmo smo bli glavni, use je blo razen gola... Samo da betisu ni ratalo gola dat
Imam prav?
juanito- Število prispevkov : 387
Registration date : 17/12/2007
Pizdarija - kot je že nekdo napisal, zdaj vsaj vemo, kak se počutijo ekipe (ala zaragoza), ko nas nadigrajo, pol pa popušijo...
Saj imate prav, da se nam je to vrnilo v pokalu, samo vseeno...
Čimprej it naprej, samo ne tekme pozabit - ker igra je bila prava poezija...
Če to ponovijo ta konec tedna in izboljšajo realizacijo, je atletico naj...
Saj imate prav, da se nam je to vrnilo v pokalu, samo vseeno...
Čimprej it naprej, samo ne tekme pozabit - ker igra je bila prava poezija...
Če to ponovijo ta konec tedna in izboljšajo realizacijo, je atletico naj...
Henrik 1- Število prispevkov : 11
Registration date : 27/12/2007
jebiga pa je šel pokal...bili smo 3krat bolši nato pa kruto ostali praznih rok. Pohvalil bi igro Drentheja in Gaga-iz tekme v tekmo mu bolj zaupam.
če pa nič drugega se vsaj nisem jebal s prenosom in netom....lepo na plazmi v Lepi žogi
če pa nič drugega se vsaj nisem jebal s prenosom in netom....lepo na plazmi v Lepi žogi
Kriv ja dans samo Šuki in noben drug.Hvala šuki.
Po dolgem času je grdo kiksnu z menjavami.Razumem,da je dal not weslya,sam ne more dat ven Drenthea.Tip je bil zraven Gaga naj jači na igrišču,najbol prodorn in tud flanke je imel bombastične.V takih trenutkih so pomembne "nore" pogumne poteze ala Salgado ven in Wesly not in pol na polno.S takimi potezami pol slej ko prej pokne.Če že ne Salgado bi pa mogu bit Baptista tisti,ker tip je spet bil zmeden in ni delal druga kot se spotikal sam ob sebe.
Šuki po tekmi...
Tipa enostavno moreta igrat.Lepo kontrolirata sredino,ni kaj...
Po dolgem času je grdo kiksnu z menjavami.Razumem,da je dal not weslya,sam ne more dat ven Drenthea.Tip je bil zraven Gaga naj jači na igrišču,najbol prodorn in tud flanke je imel bombastične.V takih trenutkih so pomembne "nore" pogumne poteze ala Salgado ven in Wesly not in pol na polno.S takimi potezami pol slej ko prej pokne.Če že ne Salgado bi pa mogu bit Baptista tisti,ker tip je spet bil zmeden in ni delal druga kot se spotikal sam ob sebe.
Šuki po tekmi...
How it fits the blow to fall in the Glass of the King?
Perfectly, really, I am in favor contented of many things, because this also has good things. The bad things, also have good things, and we have much to do.
Bol se nebi mogu strinjat.The midfield looked a lot better today than it has been for a long time and that is because Guti and Gago know how to retain possession, something that can't be said for Baptista or Sneijder (I'm shocked by him, he certainly wasn't like this in Holland). The only thing about leaving both Baptista and Sneijder off the field is that neither Guti or Gago have the goal scoring capabilities of the other two. Keeping one of them next to Guti and Gago is fine for now
Tipa enostavno moreta igrat.Lepo kontrolirata sredino,ni kaj...
raulito- Število prispevkov : 427
Registration date : 09/12/2007
Kaj reči po včerajšni predstavi. Po izjavah akterjev in tistih,ki so tekmo gledali(sam je nisem)smo odigrali eno najboljših tekem sezone.Žal nismo zadeli in tako izpadli iz pokala.Škoda mi je samo to,ker bi nekateri rezervisti v nadaljevanju pokala dobili več igralnih minut,kot jih bodo sedaj. Ampak tak je šport,gremo naprej.
Boj za glavne lovorike je odprt in tu mi hočemo imeti glavno vlogo. Že v nedeljo veliki mestni derbi. Upajmo,da bo tokrat žoga hotela v mrežo!!!
Boj za glavne lovorike je odprt in tu mi hočemo imeti glavno vlogo. Že v nedeljo veliki mestni derbi. Upajmo,da bo tokrat žoga hotela v mrežo!!!
dominho- Število prispevkov : 29
Registration date : 18/12/2007
Imate prav ja (očitno me je spomin varal )juanito je napisal/a:Ne. Lani je bila prva tekma v gosteh in je blo 0:0, drugo tekmo pa smo jih nadigrali da je kaj in vsaj dali gol, potem pa so oni izenačili in šli naprej zaradi gola v gosteh.Vlad je napisal/a:Še dobro da se nam naše usrane zmage vrnejo na pokalnih tekmah.Drgač pa smo lani proti Betisu izpadli skoraj na popolnoma enak način, celo tekmo smo bli glavni, use je blo razen gola... Samo da betisu ni ratalo gola dat
Imam prav?
Prva tekma 0:0, druga pa 1:1 (za naše je zadel robinho).
Ma uglavnem nadigrali smo jih...
Vlad- Število prispevkov : 25
Najljubši nog. klub : Who knows :)
Najljubša nog. reprezentanca : Slovenija / Španija
Registration date : 23/12/2007
Jaz tekeme nisem gledal, zaradi ku****** štekanja, zato nekega komentara o tekmi nemorem dati. Če tako pogledamo, to niti ni slabo, da smo izpadli. Enakega mnenja mislim, da je tudi Bernd, vsaj po njegovih komentarjih sodeč. Zdaj se lahko vsaj 100% osredotočimo, na veliko bolj pomembni lovoriki (la liga in lp). Če še kdo slučajno ni gledal tekme je tukaj torrent: Copa del Rey Real Madrid vs Malllorca
Komaj čakam, da mi jo dol potegne, da vidim, če smo res tako dobro igrali kot pravite. Če je tak, treba igro obdržati še v nedeljo in popraviti le učinkovitost v napadu in potem posilimo patete.
Komaj čakam, da mi jo dol potegne, da vidim, če smo res tako dobro igrali kot pravite. Če je tak, treba igro obdržati še v nedeljo in popraviti le učinkovitost v napadu in potem posilimo patete.
soki jr.- Število prispevkov : 67
Najljubši nog. klub : Real Madrid
Najljubša nog. reprezentanca : Brazilija, Španija
juanito- Število prispevkov : 387
Registration date : 17/12/2007
Sploh si ne bom zlodal tekme, ker se bom s ponovnim ogledom sam spravil v slabo voljo. Kakšna igra res....na koncu pa
Ma dobro se ne sekiram preveč, ampak bo pa je*a če tudi v nedeljo (bog ne daj) zgubimo, zdaj (do LP-ja) se morjo tekme v ligi konstanto dobivat, da se ohrani ali celo poveča ta prednost.
Gago je pa včeraj pokazal zakaj je bil pripeljan v klub in da lahko postane ... ah saj vemo kdo.
Gago je pa včeraj pokazal zakaj je bil pripeljan v klub in da lahko postane ... ah saj vemo kdo.
ALinho- Število prispevkov : 112
Najljubši nog. klub : Real Madrid, Maribor, Dinamo ZG
Najljubša nog. reprezentanca : Španska, Hrvaška
Ja,bomo videli Gaga in Gutija v nedeljo.Tam bo nekaj štelo in upajmo da bosta imela dober dan.
Tekme nisem gledal,ker sem šel na trening,sem pa pogledal highlightse dolge 9 minut.
Zdaj pa la liga,še proti pateticu spušimo potem pa zares!
edit:http://es.youtube.com/watch?v=CKT4iJfah9c
Tekme nisem gledal,ker sem šel na trening,sem pa pogledal highlightse dolge 9 minut.
Zdaj pa la liga,še proti pateticu spušimo potem pa zares!
edit:http://es.youtube.com/watch?v=CKT4iJfah9c
Nazadnje urejal/a 17.01.08 22:14; skupaj popravljeno 1 krat
merengue- Število prispevkov : 56
Najljubši nog. klub : R.M.C.F
Ej merengue a daš plis link kje si gledu ta 9 minutni highlightse k jest tud nism gledu tekme. Hvala
quarsma7-mitja- Število prispevkov : 44
Najljubši nog. klub : Real Madrid
Najljubša nog. reprezentanca : slovenska,portugalska,brazilska
Stran 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mallorca : Real Madrid, 10.01.2008 ob 22.00
» Copa Del Rey, 1/8 Round (10/01/08), Mallorca Vs Real Madrid
» Copa Del Rey, 1/8 Round (16/01/08), Real Madrid Vs Mallorca
» La Liga, 18. krog, 06.01. 2007 Real Madrid - Real Zaragoza
» 21. krog: Real Madrid : Villarreal 27.1.2008 ob 21h
» Copa Del Rey, 1/8 Round (10/01/08), Mallorca Vs Real Madrid