Ramon Calderon
+2
juanito
redondo
6 posters
Stran 1 od 1
Ramon Calderon
Ramon Calderon
DATE OF BIRTH: 26 May 1951
Član kluba je od leta 1979 in ima člansko izkaznico s številko 14.878. Član Junte je od leta 2002. Je pravnik in ima zelo priznano odvetniško pisarno v Madridu.
DATE OF BIRTH: 26 May 1951
Član kluba je od leta 1979 in ima člansko izkaznico s številko 14.878. Član Junte je od leta 2002. Je pravnik in ima zelo priznano odvetniško pisarno v Madridu.
redondo- Število prispevkov : 369
Registration date : 11/12/2007
Re: Ramon Calderon
Kak se imenuje pisarna? Caldiboy & the Circusants?
juanito- Število prispevkov : 387
Registration date : 17/12/2007
Par stvari je pa tut dobrih naredu . Naprimer podpis pogodbe za televizijske prenose, ki nam je prinesla ogromnooooo denarja. Za financno plat je dobro poskrbel , za ostalo bi pa lahko razpravljali...
Marcelo- Število prispevkov : 105
Najljubši nog. klub : Real Madrid C.F.
Najljubša nog. reprezentanca : Brazilija & Spanija
Registration date : 17/12/2007
Ma Calderon mi je uredu, še najbolj od takrat ko je pripeljov na klop Šukija , mu pa zamerim prodajo naših mladincev: Jurado, Ruben, Negredo, še najbol pa Arbeloa, ki je standardni član Liverpoola in igra naravnost izjemno tko na levem, desnem boku, kot na štoparskem položaju.
tomomadridista je napisal/a:Ma Calderon mi je uredu, še najbolj od takrat ko je pripeljov na klop Šukija
mu pa zamerim prodajo naših mladincev: Jurado, Ruben, Negredo, še najbol pa Arbeloa, ki je standardni član Liverpoola in igra naravnost izjemno tko na levem, desnem boku, kot na štoparskem položaju.
To so bol napake Pedje.
Pač Caldi je superstar in dokler je tiho je ql,ko pa odpre tale sprepit gobec je hitro pisdarija.
raulito- Število prispevkov : 427
Registration date : 09/12/2007
So napake Pedje, sm če bi Calderon reku NE se jih nebi kar tako razprodajal za drobiž...
1.pravilo predsednika:Ne vmešavaj se v delo špotrnega direktora. Mogoče se nam zdi bedno,sam jebi ga,treba se je držat nekih pravil.Zdaj če se ne strinja s Pedjo in njegovo vizijo oz. mu ne zaupa,pol ga naj nažene.Dokler je pa tako,pa se nima kaj spuščat v delo polizanca IMO.Je blo dovol perezovsko,da je pripeljal Robbna.
To je res, sm razprodaja "naših" draguljev, nevem no... je pa verjetno mel prste umes za odhod Jurada in Arbeloa tut Capello in tak isto letos za Rubena in Negreda Schuster...
Kaj bi dal da bi se Ruben in Arbeloa vrnila v sveti dres
Kaj bi dal da bi se Ruben in Arbeloa vrnila v sveti dres
tomomadridista je napisal/a:...in tak isto letos za Rubena in Negreda Schuster...
Tukaj se nebi strinjal... To se mi zdi spet delo direktora,da se novemu treneru pove kateremu igralcu je treba dat priložnost,če je ta canterano z izrednim potencialom itd.Sam kaj ko ni placa in Šuki se jih je mogu znebit zarad raznih zapušencev črnih in zarad svizcev kot je Saviola... tak gre to pol vse u qurac.Polizanec je kupu degene(ajd... degen je sam en) in zapru vrata canteranosom.Ni jih šuki odjebal.Šukija lahk krivimo sam za neigranje Soldada imo.
Arbeloa bi pa igral kje? Imamo zapolnjene beke! Zdaj madridisto vozit nazaj na kolop bi bil nesmisel.
Za Rudena je pa tudi meni žal, še bolj kot za Granera. Čeprav vem da ima več šans Granero da se vrne kot pa de la Red.
Za Rudena je pa tudi meni žal, še bolj kot za Granera. Čeprav vem da ima več šans Granero da se vrne kot pa de la Red.
N A R A T- Število prispevkov : 21
Najljubši nog. klub : Real Madrid
Najljubša nog. reprezentanca : Slovenska
Registration date : 18/12/2007
Stran 1 od 1