Prošnje
+2
merengue
Johan
6 posters
Stran 1 od 1
Re: Prošnje
Jaz ne morem več nikjer dobiti ene slike.Ne vem ali so Ultras Sur ali vikingi,v glavnem za golom so postavili napis:hočemo 11 Juanitov.
Sem siguren,da jo kdo ima,tako da bi prosil.
Sem siguren,da jo kdo ima,tako da bi prosil.
merengue- Število prispevkov : 56
Najljubši nog. klub : R.M.C.F
Registration date : 18/12/2007
A bi se dalo dobit link za downloadat gol od Balboe v pokalu, kjer je vsaj dokaj dobra kvaliteta?
Vlad- Število prispevkov : 25
Najljubši nog. klub : Who knows :)
Najljubša nog. reprezentanca : Slovenija / Španija
Registration date : 23/12/2007
Mene pa zanima če se da še dobit ene slike. In sicer nekaj dni po tekmi z Mallorco ko smo osvojili prvenstvo, je nekdo na NM forum nalepil link za downloadat.
Potem ko se je zloadalo sem imel mapo "Campeones" in notri je bilo ful slik tako od tekem kot tudi slavja. In to bi rad ponovno imel!!
Lepo prosim če kdo najde naj nalepi sem.
Potem ko se je zloadalo sem imel mapo "Campeones" in notri je bilo ful slik tako od tekem kot tudi slavja. In to bi rad ponovno imel!!
Lepo prosim če kdo najde naj nalepi sem.
Vem, vem kaj misliš, imam jo sam na računalniku, vendar nevem kako bi ti jo poslal!
juanito- Število prispevkov : 387
Registration date : 17/12/2007
Za download lahko, dobra kvaliteta ne, ker je ni.Vlad je napisal/a:A bi se dalo dobit link za downloadat gol od Balboe v pokalu, kjer je vsaj dokaj dobra kvaliteta?
To sem jaz naložil, ampak nimam več na računalniku.RoBsOn#10 je napisal/a:Mene pa zanima če se da še dobit ene slike. In sicer nekaj dni po tekmi z Mallorco ko smo osvojili prvenstvo, je nekdo na NM forum nalepil link za downloadat.
campeones.rar - 10.43MB
Nekatere slike so tut po 2-krat, ker sem jih dal notri v pack še z ene druge mape in se mi ni dalo vsega brisati.
Pff, težko, če najdem bom objavil tukaj..juanito je napisal/a:Prošnja: torrent ali file iz tekme Real Madrid - Manchester na Bernabeuu ko smo zmagali 3-1!
Bo dobro tud samo za download
Johan je napisal/a:Pff, težko, če najdem bom objavil tukaj..juanito je napisal/a:Prošnja: torrent ali file iz tekme Real Madrid - Manchester na Bernabeuu ko smo zmagali 3-1!
Hvala ti!
juanito- Število prispevkov : 387
Registration date : 17/12/2007
Highlights - downloadVlad je napisal/a:Bo dobro tud samo za download
Both goals - download
Quality - low
To je najbolje, kar sem lahko našel.
To sem jaz naložil, ampak nimam več na računalniku.
campeones.rar - 10.43MB
Nekatere slike so tut po 2-krat, ker sem jih dal notri v pack še z ene druge mape in se mi ni dalo vsega brisati.
Johan Straus ;-) hvala ti. Ravno to sem iskal. Glede dvojnih slik....od viška glava ne boli
Lp
Johan je napisal/a:Highlights - downloadVlad je napisal/a:Bo dobro tud samo za download
Both goals - download
Quality - low
To je najbolje, kar sem lahko našel.
Ma dobro bo, samo da je... Za arhiv
Enaka prošnja kot prej
Download link za gol Higuaina proti Mallorci...
Hvala
EDIT: Iz pokala mislem, to kar so zdej igral
Download link za gol Higuaina proti Mallorci...
Hvala
EDIT: Iz pokala mislem, to kar so zdej igral
Stran 1 od 1