17. Ruud van Nistelrooy
+7
RoBsOn#10
juanito
Žiga
raulito
redondo
ALinho
tomo
11 posters
Stran 2 od 2
Stran 2 od 2 • 1, 2
Re: 17. Ruud van Nistelrooy
Žiga je napisal/a:Sicer je OT, ampak se ne bi strinjal s to trditvijo...Mislim, da imamo res izjemno ekipo in odlično pokrito na vseh položajih, čeprav smo ves prestopni rok pizdli čez crnogorca, je na koncu svoje delo, imo opravil z odliko...Samo poglejte okrepitve ala Heinze, Ruud itd. ki ste/smo ji večina nasprotovali, na koncu pa sta se izkazala za zadetek v polno. Ajde Heinze je non stop poškodovan, ampak to je samo + za Marcela, ki recimo ob Bobbyu ali Abidalu, ki je bil v planu ne bi dobival kaj ekstra minutaže. Pomoje tipson ve kaj dela, le da pač včasih koga preplača in si tu pa tam vzame malo preveč časa, ampak na koncu je vse tak kot mora bit in jaz mu popolnoma zaupam. Edina napaka letos, je bla posoja/prodaja De la Reda.
Ajd.. po eni strani imaš prav... ronalda se je tud znebil. Ampak jaz sem še vedno jezn zarad Jurada(zakaj tako ne mislim razlagat,ker sem že 100x),pol zarad grdega ravnanja z makakom... tu še je DLR in pa Saviola.Slednji je bil totalno nepotrebn in je bila to IMO samo kao butifara puti.Noben mi ne bo reku,da si ga je Šuki full želel.Pedja bi mogu Šukiju rečt,da ne bo nič iz Saviole,ker imamo Castillce za take pisdarije in Šukiju bi blo to še bol všeč .Malih pisdarij je blo še polhn,sam drugač pa imaš prav... tip se nekaj trudi.Je že nekaj hudih potegnu iz rokava. Samo malo mi še smrdi po galaktiku.
Jao... na prestopni rok in njegov debilizem sem čist pozabu... Me je juanitov post spomnu na to.lol
Tip je še zmer totalna rupa.
----------------------------------------------------------------------
Ruuda van GOL un pičiči de butifara la horsy face po podpisu nove pogodbe...
Very well, very contented. It enchants the philosophy to me of this Club and I am enchanted to follow here two years more. For me it is an honor to comprise of the history of Real Madrid. It is a wonderful day. As much I eat my family we are enjoying this so important moment for us. I am going to enjoy every day that I have left in this Club. The important thing now is that it can compensate this bet by me with the good soccer and goals.
To je prvo vprašanje... tip je čist zrajca,srečn... ma to je ja drug čove od kar je v Madridu.
Tip bo za vedno LEGENDA reala. ala Hugo Sanchez.
raulito- Število prispevkov : 427
Registration date : 09/12/2007
Važn je, da bo Ruud ostal z nami še naprej in zabiju gole!!!
mare- Število prispevkov : 31
Najljubši nog. klub : Real Madrid
Najljubša nog. reprezentanca : Brazilija, Slovenija
Registration date : 08/01/2008
Ruuda ima zdaj klavzulo v pogodbi, da se mu ta avtomatsko podaljša, le odigra določeno število tekem na sezono. Tako, da če bo dobro igral in tresu bo posledično veliko igral in se mu pogodba podaljševala. Če pa bo gnil in bo sedel, pa mu pač pogodba poteče, ko mu poteče... Ruuda pravi, da je to zanj velika motivacija. Ruuda pravi, da se z Raulom družita tudi izven igrišč in se veliko pogovarjata o nogometu, kar izboljšuje njuno partenrstvo na igrišču. Ruuda je še pohvalu Gutija, da ta vedno išče napadalce... Butifara tud pravi, da Ramos in Robson konstanto nabijata flamengo v garderobi in da se ta muzika skoz vrti
redondo- Število prispevkov : 369
Registration date : 11/12/2007
Majstore je zabil 48 golov po sezoni in pol, pri čemer ni odveč podatek, da so ga v tej sezoni in pol z žogami zalagali "fantazisti" ala Diarra, Emerson, Sneijder, Gago...Edino Beckham in Guti ne sodita v ta rang pa še ta dva sta v tem času bla vse kaj drugega kot pa nosilca igre.
Ne upam si niti pomislit kaj bi blo če bi recimo igral za nas v času Zidana in Figa...ne bi melo smisla
Res je car in trenutno najboljši napadalec na svetu. Hvala ti United še enkrat za tega bisera.
Ne upam si niti pomislit kaj bi blo če bi recimo igral za nas v času Zidana in Figa...ne bi melo smisla
Res je car in trenutno najboljši napadalec na svetu. Hvala ti United še enkrat za tega bisera.
Žiga- Število prispevkov : 98
Registration date : 10/12/2007
Za kok smo ga že kupil?
Higuaín- Število prispevkov : 52
Registration date : 18/12/2007
12 al 13 miljonov funtov se mizdi tm nek...
Nazadnje urejal/a 14.01.08 20:04; skupaj popravljeno 1 krat
Wikipedia pravi takole:
His transfer fee was reported to be €18 million (£12.3m), and he signed a 3-year contract with the club on 28 July.
soki jr.- Število prispevkov : 67
Najljubša nog. reprezentanca : Brazilija, Španija
Registration date : 18/12/2007
Ruudge po golu...
raulito- Število prispevkov : 427
Registration date : 09/12/2007
Stran 2 od 2 • 1, 2
Stran 2 od 2