Blodanje
+35
Metzelder
Foxi
Madridista
soki jr.
NoGoMeTaS
Hanibal
Vlad
Henrik 1
Kopovsky
Higuaín
Guti.HAZ
RoadMan
quarsma7-mitja
Sergio
dominho
Erne
guti-HAZ
juanito
Guti
KapoDol
Iker-CaR
merengue
alesinho
BoRDeR
ALinho
Marksman
RoBsOn#10
Marcelo
redondo
Robinho
tomo
Žiga
Will Smith
raulito
Johan
39 posters
Stran 8 od 16
Stran 8 od 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Blodanje
Gleda kdo Adelboden zdajle?
juanito- Število prispevkov : 387
Registration date : 17/12/2007
ALinho- Število prispevkov : 112
Najljubši nog. klub : Real Madrid, Maribor, Dinamo ZG
Najljubša nog. reprezentanca : Španska, Hrvaška
Registration date : 18/12/2007
Zdej sem gledu en forum, kjer so se zmenli Culeti in madridiste pred El Clasicom, da tisti, od katerih navijačev klub bo izgubil, da si bojo morali dati v podpise podpise po želji zmagovalcev kluba navijačev. Skrajšano - ker je Real zmagal in Barca izgubila sedaj v Culetovih podpisih največ najdemo naslednje podpise:
V podpisih pa prevladuje tudi napis - Member XXX of the: sack Rijkaard, sell Eto'o, and shoot Olegerror club.
Haha....
V podpisih pa prevladuje tudi napis - Member XXX of the: sack Rijkaard, sell Eto'o, and shoot Olegerror club.
Haha....
Mallorca zaenkrat nadigrava puto, mel so že dve izjemni priložnosti...
Jao Mallorca stiska puto, pol pa kontra, kot in Marques ga zabije....
Jao Mallorca stiska puto, pol pa kontra, kot in Marques ga zabije....
Mene zanima pod katerim nickom se skriva član nogomanije Mortal?
RoadMan- Število prispevkov : 64
Najljubši nog. klub : Real Madrid
Najljubša nog. reprezentanca : Brazilija
Registration date : 22/12/2007
Puta je zmagala z golom Marqueza iz kota in evrogolom Eto'oja. 2-0
juanito je napisal/a:Puta je zmagala z golom Marqueza iz kota in evrogolom Eto'oja. 2-0
Tak, kot je reku Šuki na konferenci, da bo Puta zmagala... Pač Mallorca jim leži in jo zmagujejo tudi če so v krizi... Tak, kot je Real vedno tresu Patetico ne glede kako v kurco je bil... Sej pride kmalu gostovanje v Sevilli in Zaragozi za Putalonce... To bo veselo...
redondo- Število prispevkov : 369
Registration date : 11/12/2007
redondo je napisal/a:
Tak, kot je reku Šuki na konferenci, da bo Puta zmagala... Pač Mallorca jim leži in jo zmagujejo tudi če so v krizi... Tak, kot je Real vedno tresu Patetico ne glede kako v kurco je bil... Sej pride kmalu gostovanje v Sevilli in Zaragozi za Putalonce... To bo veselo...
In gostovanje na Bernabeuu
Gledal sem polovico 2. polčasa. In skoraj zaspal. Nobena stran si ni ustvarila priložnosti, pač Barca si je tisto kar si je ustvarila, realizirala. Drugače pa nič drugega, kot mučenje žoge gor in dol. Kot je rekel Cannavaro v intervjuju za Grada Blanco (časopis Reala, če se ne motim), da je v preteklosti bil Real odvisen od posameznikov - Ronaldo,... zdaj je ekipa. No, Barca je zdaj v tej fazi. Reševati jo mora Eto'o in tako še kasneje oditi na Pokal narodov.
Puta
RoadMan je napisal/a:Mene zanima pod katerim nickom se skriva član nogomanije Mortal?
Mortal saj je junc.
Marksman- Število prispevkov : 27
Najljubši nog. klub : Real Madrid C.F.
Najljubša nog. reprezentanca : Slovenija
Samo Espanyol je pa letos jebena ekipa... 20 minut in že 2:0 proti Villarrealu... Letos znajo pridit komot v CL... Valda ga je spet dal Tamudo... V Španiji sam da se kličeš Raul pa treseš mrežo kot za šalo
Evo že 3:0 tik pred polčasom... Valda spet Raul Tamudo... Ja nč... Če bo Aragones kej pameten bo napadalni dvojec na Europskem Raul-Raul Torres pa bo rezerva za drugi polčas...
Evo že 3:0 tik pred polčasom... Valda spet Raul Tamudo... Ja nč... Če bo Aragones kej pameten bo napadalni dvojec na Europskem Raul-Raul Torres pa bo rezerva za drugi polčas...
Taxisti posiljujejo podmornico Espanyol bo letos končal pred puto.
Raul Tamudo.
Raul Tamudo.
raulito- Število prispevkov : 427
Registration date : 09/12/2007
Tamudo - klikenzie
Verjetno nisem kakšnga smeška ispustil, aja.
Po končani sezoni bojo v Barceloni itak FC Barcelona taksisti in ne Espanyol.
Lp.
Verjetno nisem kakšnga smeška ispustil, aja.
Po končani sezoni bojo v Barceloni itak FC Barcelona taksisti in ne Espanyol.
Lp.
Jebena puta, je mela res sreco...da bi Jajčohar dobil rdečega, ki bi si ga zaslužil, bi jebali ježa...Tisti Jonas jih je tak posiljeval po desni, da Abidal ni vedel kak mu je ime...
Sta pa mi prav patetična Bojan in Giovanni, ki igrata vsako tekmo naredita pa pasji ku***...kar je glede na leta sicer razumljivo, ampak ni mi jasno kak idiotski Rajkaard ne vidi, da enostavno ne morta pri 17 oz. 18 letih, ko sta komaj začela seksat, igrat v najmočnejši ligi na svetu. Na drugi strani pa sedi Henry, ki so ga itak čist zjebali.
Sta pa mi prav patetična Bojan in Giovanni, ki igrata vsako tekmo naredita pa pasji ku***...kar je glede na leta sicer razumljivo, ampak ni mi jasno kak idiotski Rajkaard ne vidi, da enostavno ne morta pri 17 oz. 18 letih, ko sta komaj začela seksat, igrat v najmočnejši ligi na svetu. Na drugi strani pa sedi Henry, ki so ga itak čist zjebali.
Žiga- Število prispevkov : 98
Registration date : 10/12/2007
Los 4 Fantasticos - igrata pa Bojan in G2S
Po padcu Dide proti Celticom je nastala slika:
Will Smith- Število prispevkov : 100
Registration date : 09/12/2007
ahahahahha lool
konc hahahahahah
konc hahahahahah
Higuaín- Število prispevkov : 52
Najljubši nog. klub : Real Madrid
juanito je napisal/a:Kdo od vas trenira fuzbal?
Jaz.
2. SML
NK JARENINA
Trenutno prvi skupno (gledano s kadeti) upam da se prebijemo v prvo ligo. Čeprav ima Drava isto pik, mi imao 2 tekmi manj.
Ampak oni so se ojačali ko pra...
ALinho- Število prispevkov : 112
Najljubši nog. klub : Real Madrid, Maribor, Dinamo ZG
Najljubša nog. reprezentanca : Španska, Hrvaška
Sej Mortal je registriran na tem forumu...RoadMan je napisal/a:Mene zanima pod katerim nickom se skriva član nogomanije Mortal?
Mene zanima pod katerim nickom je na tem forumu alesal z nogomanije? če sploh je na tem forumu...
Nevem pa kam je zginil iomega007 z nogomanije, ker sem mu poslal ZS že kak mesec nazaj pa ga še ni prebral...
tomomadridista je napisal/a:A je še komu dons Siol neki fuuul jebav?
Tuki odgovarjajte na to vprašanje...
Meni je šele zdajle začelo delat....
Jebemti siol.
Jebemti siol.
Meni dela cel cajt normalno, čez cca. en mesec pa grem na TRIO paket s 2mbit internetom.
Ma sej baje je mel siol zežave z Ljubljano in okolico se prav omrežno številko 01, no vsaj tok so men povedal ko sem klicov gor na siol...
Sicer mam pa tut jest SIOL TRIO in 1mbit internet že kakšno dobro leto, še posebej zdej mi je super ta TRIO ko so dodal ŠPORT KLUB
Sicer mam pa tut jest SIOL TRIO in 1mbit internet že kakšno dobro leto, še posebej zdej mi je super ta TRIO ko so dodal ŠPORT KLUB
Stran 8 od 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Stran 8 od 16