Liga Prvakov - 6. kolo - Real Madrid vs Lazio (11.12.2007)
+4
Marksman
raulito
tomo
Johan
8 posters
Stran 1 od 1
Liga Prvakov - 6. kolo - Real Madrid vs Lazio (11.12.2007)
Vs.
Prizorišče:
Forma ekip:
Real Madrid
- Dec 08 Athletic Bilbao 0 - 1 Real Madrid (La Liga)
- Dec 01 Real Madrid 3 - 1 Racing Santander (La Liga)
- Nov 28 Werder Bremen 3 - 2 Real Madrid (Liga Prvakov)
- Nov 24 Murcia 1 - 1 Real Madrid (La Liga)
- Nov 11 Real Madrid 4 - 3 Mallorca (La Liga)
Gol razlika: D-11, P-8(+3)
Lazio
- Dec 08 Lazio 2 - 0 Catania (Serie A)
- Dec 05 Inter Milan 3 - 0 Lazio (Serie A)
- Dec 02 Siena 2 - 2 Lazio (Serie A)
- Nov 28 Lazio 1 - 2 Olympiakos (Liga Prvakov)
- Nov 25 Lazio 1 - 0 Parma (Serie A)
Gol razlika: D-6, P-7(-1)
Po formi sodeč je trenutno Real boljši, a nikakor ne smemo vzeti Lazio kot slabo ekipo, predvsem Pandeva, ki nam je na prejšnji tekmi sam odvzel zmago. Pri Realu bo vNistelrooy kot vse kaže nared, pri Laziju pa bojo pograšali švicarskega reprezentanta Behramija.
Verjetni postavi:
Real Madrid(4-3-3)
Casillas
Ramos - Pepe - Cannavaro - Marcelo
Diarra
Sneijder - Baptista
Raúl(c) - van Nistelrooy - Robinho
Casillas
Ramos - Pepe - Cannavaro - Marcelo
Diarra
Sneijder - Baptista
Raúl(c) - van Nistelrooy - Robinho
SS Lazio(4-3-1-2)
Ballota
Scaloni - Stendardo - Cribari - Zauri(c)
Mudingayi - Ledesma - Mutarelli
Mauri
Pandev - Rocchi
Ballota
Scaloni - Stendardo - Cribari - Zauri(c)
Mudingayi - Ledesma - Mutarelli
Mauri
Pandev - Rocchi
Postavi sem kopiral iz Goal.com, a raje počakajmo na jutrišnji izvod časopisa Marce, kjer bomo izvedeli točno postavo obeh ekip.
Re: Liga Prvakov - 6. kolo - Real Madrid vs Lazio (11.12.2007)
Postava iz gol.com je precej verjetna, edin pomoje da bo Guti štartov namest Sneijder/Baptista, vprašanje kaj je z Marcelom sej je Torres odigrov precej dobr prot Bilbau...
A bo mogoče kje prenos po TV, mogoče RAI1 ???
A bo mogoče kje prenos po TV, mogoče RAI1 ???
Kaj je na TV3?Ne me jebat,da ne bo tekme po TV!?
Ni kaj za mutit... jutri je treba Lazio razbit!Sploh ni kaj dost za debatirat pred tekmo... od začetka in do konca pritisk,pritisk,pritisk!Pričakujem isto postavo kot proti Bilbau,samo da bo IMO menjal enega od Wesly,Baptista z HAZom.Čist možno je,da kak Diarra ostane na klopi in prepusti mesto Gagu.Bomo vidli... pričakujem dobro tekmo.
!!!HALA MADRID!!!
Ni kaj za mutit... jutri je treba Lazio razbit!Sploh ni kaj dost za debatirat pred tekmo... od začetka in do konca pritisk,pritisk,pritisk!Pričakujem isto postavo kot proti Bilbau,samo da bo IMO menjal enega od Wesly,Baptista z HAZom.Čist možno je,da kak Diarra ostane na klopi in prepusti mesto Gagu.Bomo vidli... pričakujem dobro tekmo.
!!!HALA MADRID!!!
raulito- Število prispevkov : 427
Registration date : 09/12/2007
Jebena tekma! Zmer me je mal strah, ko gre za take tekme, ker nogomet je pač nogomet. Upam, da se izkaže, da sem samo strahopetec in da jih nabijemo fasištične makaronarje (dovoljeno ali ne?)
Marksman- Število prispevkov : 27
Najljubši nog. klub : Real Madrid C.F.
Najljubša nog. reprezentanca : Slovenija
Registration date : 11/12/2007
Marksman je napisal/a:fasištične (dovoljeno ali ne?)
Po moje ni panike... sam tko za info... tolk kolk je Lazio fašističen,tolk je tudi real. :roll: Mogoče malo manj.Slična načela in zato smo tudi pobrateni z navijači Lazia.
ah pustimo podrobnosti. Mi smo zakon oni niso.
Upam na ugoden izzid, o porazu niti nočem slišati, ker bi bila to že počasi katastrofa...
Robinho- Število prispevkov : 109
Najljubši nog. klub : Real Madrid, Manchester United
Registration date : 10/12/2007
Zdaj pa brez zajebancije.... Kje je prenos naše tekme? Ne mi rečt,da bom mogel gledat preko neta!?
MIslim... kak ni naše po TV? Kera tekma je bol jebena kot naša?
MIslim... kak ni naše po TV? Kera tekma je bol jebena kot naša?
Na TV3 je prenos Marseille-Liverpool isto na HTV2...
Naj bi pa danes zaigrali z isto postavo kot v Soboto v Bilbau, vsaj na treningu je Schuster uigravav enako 11erico
EDIT: Sm preveru, na RAI 1 ne bo prenosa, pa verjetn tut če bi bil bi zatemnil... tk da bomo mogl gledat prek neta...
Naj bi pa danes zaigrali z isto postavo kot v Soboto v Bilbau, vsaj na treningu je Schuster uigravav enako 11erico
EDIT: Sm preveru, na RAI 1 ne bo prenosa, pa verjetn tut če bi bil bi zatemnil... tk da bomo mogl gledat prek neta...
Nazadnje urejal/a 11.12.07 21:43; skupaj popravljeno 1 krat
Mogoče bo prenos na Rai1, tako kot je bila prva tekma!
V tej tekmi nas drugo kot zmaga ne zanima. Upam da igrata Sneijder in Baptista, ker proti Bilbau je Guti deloval neresno.
LP
V tej tekmi nas drugo kot zmaga ne zanima. Upam da igrata Sneijder in Baptista, ker proti Bilbau je Guti deloval neresno.
LP
Madridista- Število prispevkov : 13
Najljubši nog. klub : Real Madrid
Najljubša nog. reprezentanca : Hrvaška, Argentina
Rai so makaronarji, ko je bla prva tekma zatemnili, tak da pomoje bo zdaj isto...
Sicer pa je uradna postava enaka kot proti Bilbau, le da namesto Torresa začenja Marcelo torej:
Iker, Ramos, Canna, Pepe, Marcelo, Diarra, Baptista, Sneijder, Robi, Raul, Ruuda.
Meni je kul, da tudi Guti vidi, da ni nedotakljiv in da gre brez njega...če pa nam slučajno ne bo steklo pa itak pride not ob polčasu in zrežira preobrat. Še posebej pa me veseli, da šanso dobiva Baptista, kateremu bi sam osebno dal prednost celo pred Sneijderjem, glede na predstave na zadnjih tekmah. Upam, da podobno razmišlja tud Šuster in da bo proti Osasuni na klopi za spremembo začel Sneijder.
Sicer pa je uradna postava enaka kot proti Bilbau, le da namesto Torresa začenja Marcelo torej:
Iker, Ramos, Canna, Pepe, Marcelo, Diarra, Baptista, Sneijder, Robi, Raul, Ruuda.
Meni je kul, da tudi Guti vidi, da ni nedotakljiv in da gre brez njega...če pa nam slučajno ne bo steklo pa itak pride not ob polčasu in zrežira preobrat. Še posebej pa me veseli, da šanso dobiva Baptista, kateremu bi sam osebno dal prednost celo pred Sneijderjem, glede na predstave na zadnjih tekmah. Upam, da podobno razmišlja tud Šuster in da bo proti Osasuni na klopi za spremembo začel Sneijder.
Žiga- Število prispevkov : 98
Še postava lazia...
Ballota;Scaloni,Siviglia,Cribari,Zauri;Mudingayi,Ledesma,Mutarelli,Meghni;Pandev,Rocchi
U poštev pride samo zmaga, Sneijder mora odigrat bolje kot na zadnih tekmah
Sranje bo če dobimo mi prvi gol in Lazio začne igrat bunker...
Sodnik pa je švicar Massimo Busacca vsaj zame med TOP 3 sodniki na svetu.
Ballota;Scaloni,Siviglia,Cribari,Zauri;Mudingayi,Ledesma,Mutarelli,Meghni;Pandev,Rocchi
U poštev pride samo zmaga, Sneijder mora odigrat bolje kot na zadnih tekmah
Sranje bo če dobimo mi prvi gol in Lazio začne igrat bunker...
Sodnik pa je švicar Massimo Busacca vsaj zame med TOP 3 sodniki na svetu.
Real vodi 1:0, strelec Julio Baptista izven roba kazenskega prostora, dokaj neubranljivo v levi spodnji vratarjev kot.
Lepo smo začeli.. (H)
EDIT: Raul z glavo za 2:0. HUDO! :o
Mimogrede, Raul je imel že pred zadetkom eno stativo..
Lepo smo začeli.. (H)
EDIT: Raul z glavo za 2:0. HUDO! :o
Mimogrede, Raul je imel že pred zadetkom eno stativo..
2-0 Raul
Tekme ne gledam, tako da na žalost en morem kaj več napisati.
Tekme ne gledam, tako da na žalost en morem kaj več napisati.
Robinho- Število prispevkov : 109
Najljubši nog. klub : Real Madrid, Manchester United
Uf je že 2-0 Raulll Robson res lepa podaja po kombinaciji iz kota
EDIT: 3-0 Robinhooo
EDIT: 3-0 Robinhooo
Ja če bo šlo s takim tempom naprej,pol jaz stavim na 7:0.Zdaj bi blo fajn odpočit kakšnega Ruuda in kasneje še raula,po tem,ko zabije 60. gol!
Tekma IMO dokaj popolna. Vsi igrajo odlično... za 1x.
!!!HALA MADRID!!!
Tekma IMO dokaj popolna. Vsi igrajo odlično... za 1x.
!!!HALA MADRID!!!
Jawohl jawohl ich liebe Schuserol . Super tekma, kot v najlepših časih.
Na koncu tekme še penal za Lazio, ki pa ga ni izkoristil Roche(San Iker branil 2× :cheers: ) in tako je ostalo na koncu tekme 3:1 za Real Madrid. Zasluženo, v 2. polčasu smo popustili, škoda za prejeti zadetek.
Evo zaslužena zmaga
Prvi polčas pojezija od nogometa ampak res dobesedno, žoga lepo od noge do noge, drug polčas smo popustili kot vedno ko vodmo po prvem polčasu... Iker pa končno ubranu en penal po roki Pepeja v kazenskem prostoru, več napišem jutri...
Prvi polčas pojezija od nogometa ampak res dobesedno, žoga lepo od noge do noge, drug polčas smo popustili kot vedno ko vodmo po prvem polčasu... Iker pa končno ubranu en penal po roki Pepeja v kazenskem prostoru, več napišem jutri...
Drug počas precej slabši... A jebi ga. Mal so moral spustil in šparat moči, ker preprosto ni blo potrebe. Se pa vidi, da je Robinho trenutno naš najjači v fazi napada... Ni njega je precej manj aktivnosti in igrivosti. Robben se še mora mal uigrat... Pa tut precej manj so laufal v drugem polčasu. Nobenega odkrivanja. In posledično netočne podaje in zelo malo odvzetih žog, kot jih je blo v prvem polčasu ogromno... Drugi polčas je bil rutina, k se je moral odigrat. Ko je bil motiv na 110% v prvem polčasu smo jih pa posiljevali na suho...
Smo pa končno spet 1. v skupini... Čeprav lahk pa fašemo Arsenal, Romo, Lyon in Liverpool... Idealne bi bil kaki Celtic, Rangersi tut ne bi bli slabi, če vržejo ven Lyon... Sam bi pa najraje vidu Fenerbahče. So dobri, a vseeno malo prevelki "divjaki", pa še Carlos bi se vrnu na Bernabeu
Smo pa končno spet 1. v skupini... Čeprav lahk pa fašemo Arsenal, Romo, Lyon in Liverpool... Idealne bi bil kaki Celtic, Rangersi tut ne bi bli slabi, če vržejo ven Lyon... Sam bi pa najraje vidu Fenerbahče. So dobri, a vseeno malo prevelki "divjaki", pa še Carlos bi se vrnu na Bernabeu
redondo- Število prispevkov : 369
Mene je robben dokaj navdušil saj je imel nekaj nevarnih strelov in ostrih podaj. Gutija spet nikjer, zanimivo je bilo ko mi je v nekem trenutku začel cel stadion žvižgat. Dobro je spet igral Baptista, ki ima zasluženo prednost pred Gutijem.
Marksman je napisal/a: Gutija spet nikjer, zanimivo je bilo ko mi je v nekem trenutku začel cel stadion žvižgat.
Žvižgal so enemu igralcu od Lazia, ki je takrat ležal v kazenskem od Reala...
redondo- Število prispevkov : 369
Škoda,da ni bila petarda. Dobro je zgledalo na začetku.Ampak ok... se razume,da so si ga vzeli malo na izzy v drugem.Po resnici povedano sem mislu,da bo še bol pokalo po vstopu Robbena in Gutia,sam se je vse malo bol upočasnilo.Ni mi jasno zakaj Šuki ne proba 1x z Robsonom in Robbnom in slednji zamenja naprimer Ruuda... Guti ne da ni bil v formi,še brez odnosa je bluzu po igrišču.Sprva je nategnil tri,pol pa ga ni bilo do tistega strela.Bi pa bila verjetno druga pesem,če bi Marija začel od začetka,ker ni 2x za rečt,da je igral za qurac zato,ker se je mulu(ker ni igral od začetka), ker je še malo otročji pa to... Hvala bogu imamo Baptisto,ki je za mene malo presenečenje prvega dela sezone.Tip je vlagal dost truda,ni se predal in zdaj se mu je začelo vse poplačevat.Hud gol Žuljota.Tale combo Wesly-Baptista se mi zdi kr hud... dva bulldoga na sredini igrišča,ki cel čas grizeta,prtiskata,menjujeta pozicije... že skor pitbulla.Se mi bo pa enega lepega dne zmešalo,če ne bo Wesly treskat po golu.Danes je mel spet par x možnost da vseka,pa se je raje odločil za podajo.Ok... štekamo... si timski igralec.Zdaj pa prosim začni treskat po totem goli čuj!Robson še vedno daleč naj jači... Dve asistenci in gol.Majka!Pametno,da se ga je malo odpočilo.Ramos=KING,Pepe=STENA,Canna tudi solidno.Marcelo kot ponavadi.Diarra kr dober,samo morem pa rečt,da ima prvi dotik totalno u pisdi.San Iker... :king: Raul je bil spet star 19... solzica... MOM!Ok... z Robsonom si delita.
To je to... In smo prvi v grupi.Zdaj pa upat na fenerbače.
To je to... In smo prvi v grupi.Zdaj pa upat na fenerbače.
Hehe... Kje jih tale Rancero najde...
Po Murciji je vidu,da je isti froc kot pred 8 leti in to so vidli tudi vsi ostali in mogoče je res to kaj vplivalo na njega.
Pa da ne boste mislili,da krivim Gutia za slabšo igro reala(v 2.polčasu)... Vsi so igrali slabše.Baptista mi je deloval dokaj utrujeno,Ruuda se je malo poskril,Diarra pa je tudi dobil dve levi nogi.V glavnem... vsi so popustili,samo je kak je,od Gutija sem pričakoval zlo dost.Ne vem no... tip vidi,da se bo mogu borit z Weslyem za pozicijo,a nič od njega.Škoda oziroma super,ker se mi zdi,da je combo pitbull jebena varjant.
Hehe... še ena jaka od Rancera... If Raul did not exist it would be necessary to clonar it. He is the Captain of Tenth.
Don Alfredo...
Hehe... Hugo ve zakaj je Iker branil penal... .Sabía that penalti would not enter because when this one is unjust in the end never enters. God makes use to the doormen.
Aja... Kaj se dogaja s Pipito?Mali je moralno potolčen.Vsaj včeraj je zgledalo tak.Na malega je treba pazit,ker take pubece se hito zlomi in grejo u qurac.Takoj po novem letu je treba dat njemu in Soldadu(če ostane) priložnost v Copi in to od začetka.Pipito pričakujem proti Osasuni v drugem polčasu.Če bi bilo po moje bi igral že od začetka namestu Raula,ki potrebuje počitek pred Classicom IMO.
Guti, espabila. With the 14 it happens to me like with the films of Woody Allen. Times you would remove to shoulders from the cinema and others to him to tomatazos. For that reason Guti is not called, is Curro Romero.
From the expulsion of Murcia something has changed in its life.
Po Murciji je vidu,da je isti froc kot pred 8 leti in to so vidli tudi vsi ostali in mogoče je res to kaj vplivalo na njega.
Pa da ne boste mislili,da krivim Gutia za slabšo igro reala(v 2.polčasu)... Vsi so igrali slabše.Baptista mi je deloval dokaj utrujeno,Ruuda se je malo poskril,Diarra pa je tudi dobil dve levi nogi.V glavnem... vsi so popustili,samo je kak je,od Gutija sem pričakoval zlo dost.Ne vem no... tip vidi,da se bo mogu borit z Weslyem za pozicijo,a nič od njega.Škoda oziroma super,ker se mi zdi,da je combo pitbull jebena varjant.
Hehe... še ena jaka od Rancera... If Raul did not exist it would be necessary to clonar it. He is the Captain of Tenth.
Don Alfredo...
It passed Madrid which is not newness, but in addition happened like first to group, and that yes that did not happen four years ago. And it is very well. Three of each four classified for quarterfinals have been group champions since it gambles with this formula, because the group champion outside plays the going and the return in house, and that supposes the possibility of obtaining in the going a usable reference. So the Madrid, that comes from the landslide galactic to the slow recovery of old and made an effort values, can feel happy. Or relatively happy. Average party was enough to him, but the other... The other average party is the one that leaves doubts, indeed. In him two of their brighter players appeared, one of always and the other of now. The one of always is Guti, of which this year I thought, once again (and I begin to again fear to me to have mistaken), that finally was going to impose its class, its game and its personality. But something has done that has displeased to Schuster, that decided to leave him outside the initial erection in important night. Solved yet, it removed to him in second half and its attitude was devastating. Thus it is not possible to be in soccer nor in the life. Thus it is going to give the position to him to Sneijder. The other was Robben, to which I saw like before the Partizán: blurred in one night easy. The good bulls discover the bad bullfigthers, says themselves between bullfighting. The good bulls, are understood, are those that facilitate the lucimiento. The one that before a good bull it does not shine, is that it is not worth. Robben has been this week two bulls of which they take cortijo in each pitón: the Partizán and the Lazio, this in the second time, overcome, given. It has not done nothing else there of some potable average shot from the edge of the area. Little pressure for Robinho, I am afraid. And Raul? They are already 59 goals in the Champions. That one always is. Example.
Hehe... Hugo ve zakaj je Iker branil penal... .Sabía that penalti would not enter because when this one is unjust in the end never enters. God makes use to the doormen.
Aja... Kaj se dogaja s Pipito?Mali je moralno potolčen.Vsaj včeraj je zgledalo tak.Na malega je treba pazit,ker take pubece se hito zlomi in grejo u qurac.Takoj po novem letu je treba dat njemu in Soldadu(če ostane) priložnost v Copi in to od začetka.Pipito pričakujem proti Osasuni v drugem polčasu.Če bi bilo po moje bi igral že od začetka namestu Raula,ki potrebuje počitek pred Classicom IMO.
IZJAVE PO TEKMI:
PEPE
Povzetek: Rekel je, da je zadovoljen zelo zadovoljen z prvim počasom in, da je cela ekipa delovala enotno. Meni, da je bila ta tekma še posebej pomembna in je vesel, da so ostali na prvem mestu. Dotaknil se je še penala, ki ga po njegovem mnenju nebi smelo biti, vendar spoštuje sodnikovo odločitev. Obrnil se je še na naslednjo tekmo proti Osasuni in da je pomembna, ker želijo ohraniti 4 točke prednosti pred rivali v ligi. Dodal je še, da se počuti odlično in upa, da bo še naprej igral dobro. Pohvalil je tudi trenerja, ker ga zmeraj razvedri in bodri k boljši igri.
BAPTISTA
Pozvetek: Dejal je, da nikoli ni hotel zapustiti kluba in da se stvari vedno uredijo, če trdo delaš. Vedno je opravljal svoje naloge in čakal na priložnost. Nikoli ni obupal in vedel je da bo vsako priložnost dobro izkoristil. Pohvalil je še svoje delo na treningu. Dodal je še, da je trener zmeraj vrjel vanj, vendar si slednji ni upal zamenjati prve postave zaradi rezulatov, ki jih je ekipa dosegala. Rekel je, da je bilo težko, ker dolgo ni igral, vendar je vedel da bo prišel do priložnosti v tako dolgem tekmovanju.
ŠUŠTERŠIČ
Mislim, da imamo novega VDB-ja :king:
PEPE
"This is an important victory. I want to congratulate the whole team because we had a great game and, especially, because we are group leaders. We had a glorious first half and we have to continue playing like that."
"The penalty shouldn't have been called out, but we have to respect the referee's decision. We had to win. Thank God we held our heads up high in the end thanks to doing a good job."
"The team was motivated because the match was important. We have a good squad, which is important in order to pull through in complicated situations. The most important thing is that we are group leaders and that everything turned out all right."
"We now have to think about the match against Osasuna in order to keep our four-point advantage in the League."
"I feel great and I hope to continue playing this well. The coach always cheered me up, telling me I had to pull through."
Povzetek: Rekel je, da je zadovoljen zelo zadovoljen z prvim počasom in, da je cela ekipa delovala enotno. Meni, da je bila ta tekma še posebej pomembna in je vesel, da so ostali na prvem mestu. Dotaknil se je še penala, ki ga po njegovem mnenju nebi smelo biti, vendar spoštuje sodnikovo odločitev. Obrnil se je še na naslednjo tekmo proti Osasuni in da je pomembna, ker želijo ohraniti 4 točke prednosti pred rivali v ligi. Dodal je še, da se počuti odlično in upa, da bo še naprej igral dobro. Pohvalil je tudi trenerja, ker ga zmeraj razvedri in bodri k boljši igri.
BAPTISTA
"I never wanted to leave the Club. Things work out well when you do a good job. I always did my job and waited for my chance. I've known how to use it well. There are no gifts in life. I've had a hard time, but I've never given up. I knew I would use my chance when whenever the coach decided to give it to me. I worked hard for that. People who watch us train every day know how much I work."
"The coach has faith in me, but he won games with the lineup he started the season with. That's why he didn't change it. I've always tried to help the team. Things look hard when you are out for so long, but I knew I would get my chance in such a long competition. I have to work even harder now. Schuster congratulated us all for qualifying as group leaders."
Pozvetek: Dejal je, da nikoli ni hotel zapustiti kluba in da se stvari vedno uredijo, če trdo delaš. Vedno je opravljal svoje naloge in čakal na priložnost. Nikoli ni obupal in vedel je da bo vsako priložnost dobro izkoristil. Pohvalil je še svoje delo na treningu. Dodal je še, da je trener zmeraj vrjel vanj, vendar si slednji ni upal zamenjati prve postave zaradi rezulatov, ki jih je ekipa dosegala. Rekel je, da je bilo težko, ker dolgo ni igral, vendar je vedel da bo prišel do priložnosti v tako dolgem tekmovanju.
ŠUŠTERŠIČ
Kaj mislite o današnem Laziu?
Oni niso tipična italjanska ekipa, ker so veliko bolj napadalni. Vedeli smo, da lahko to izkoristimo in zato smo igrali na hiter tempo in upešne podaje. Tako smo uspeli zadeti.
Ste našli igralca sredine, ki bo začel tekme?
Zaradi Gutijeve kazni smo morali iskati druge rešitve in Julio Baptista je dobro zapolnil praznino in imel odlično prvo tekmo. To se dogaja v nogometu, kar pa ne pomeni, da na Gutija ne računamo. Pomembno je, da imamo alternative v primeru, da se igralec poškoduje ali je suspendiran. Danes je bil to Guti, vendar bi lahko bil kdorkoli drug. Ta ekipa ima odlično kvaliteto.
Je Guti kaznovan?
Seveda ni. V tej ekipi ne kaznujemo nikogar.
Je Baptista odličen igralec zaradi težkega dela?
Brez dvoma je izvenserijski igralec. Vedno je dobro treniral in verjel vase pa čeprav ni bil vpoklican na tekmo. Čakal je na svojo priložnost. Tukaj so vsi enaki. Normalno je, da je igralec, ki ni vpoklican na tekmo nezadovoljen vendar se ne pritožujejo, ker smo še vedno ekipa. Vedno sem govoril, da bodo igrali, nekateri več drugi manj, vendar so vsi pomembni.
Ste presenečeni nad z Robinhovimi nastopi?
Ne. Vedel sem, da se lahko izboljša in to je tudi dokazal. Ima odlično sezono z nami in Brazilijo.
S kom bi najraje igrali v zanjih 16?
Bilo je zelo pomembno, da napredujemo kot zmagovalci v naši skupini, vendar me ne skrbi s kom bomo igrali. Vemo, da bo vsaka ekipa težka. Najpomembnejša stvar je, da napredujemo kot zmagovalci in s tem igramo povratno tekmo doma.
Mislim, da imamo novega VDB-ja :king:
Similar topics
» Liga Prvakov 6. krog: Real Madrid - Lazio
» La Liga - 15. kolo - Athletic Bilbao vs. Real Madrid (8.12.2
» La Liga, 18. krog, 06.01. 2007 Real Madrid - Real Zaragoza
» La Liga, Jornada 16., 16.12. 2007 Real Madrid - Osasuna
» La Liga - 17. krog - Barcelona vs Real Madrid (23.12.2007)
» La Liga - 15. kolo - Athletic Bilbao vs. Real Madrid (8.12.2
» La Liga, 18. krog, 06.01. 2007 Real Madrid - Real Zaragoza
» La Liga, Jornada 16., 16.12. 2007 Real Madrid - Osasuna
» La Liga - 17. krog - Barcelona vs Real Madrid (23.12.2007)
Stran 1 od 1